Politiet søger vidner til dødsulykke i Nordborg

8. oktober 2019 112

Alle, der lige efter ulykken er gået, cyklet eller kørt forbi stedet på Ringvej i Nordborg, hvor en 58-årig mand blev fundet død på vejbanen, bedes kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

En 58-årig mand fra Nordborg-området blev tirsdag fundet død, liggende på Ringvej i Nordborg. Manden var kort tid forinden set gå på fortovet med en hvid pose i hånden.

Et vidne hørte lige inden anmeldelsen klokken 10.24 en lyd, som fra en påkørsel og så en lysegrå SUV-lignende bil køre ad Ringvej mod øst, skriver Politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med alle, der er kørt, gået eller cyklet forbi ulykkesstedet lige efter ulykken. Man har altså som trafikant kunnet se, at der var sket noget. Enten ved at manden lå på kørebanen eller ved, at der var samlet mennesker omkring stedet.

Den lysegrå bil er ikke fundet og der er kun kommet ganske få henvendelser i sagen.

Læs mere om ulykken HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...