Person død efter påkørsel i Nordborg – politiet efterlyser flugtbilist

8. oktober 2019 112

Tirsdag formiddag afgik en person ved døden efter et færdselsuheld på Ringvej i Nordborg. Påkørslen skete med et ukendt køretøj og bilisten er flygtet fra stedet. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi via Twitter.

Den dræbte er en 58-årig mand fra Nordborg-området og de pårørende er netop blevet underrettet.

Politiet efterlyser i den forbindelse en ældre grå SUV lignende bil og har du oplysninger i sagen, kontakt da politiet på 1-1-4.

Ringvej i Nordborg er afspærret ved ulykkesstedet, men det giver ikke trafikale problemer i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilinspektør er på stedet for undersøgelse af tekniske spor, og der er hundepatruljer til afsøgning af området.

Politiet oplyser, at de ikke har yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, men at de fik anmeldelsen klokken 10:24.

Det står ikke klart, hvad der er fundet sted ved ulykken og politiet vil derfor meget gerne høre fra personer, der kan have været vidne til den tragiske ulykke i Nordborg og politiet modtager meget gerne henvendelser på 1-1-4.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...