Politiet stemte dørklokken hos to udvalgte

8. februar 2016 112

Politiet aflagde i weekenden hjemmebesøg hos to personer – begge gange var det efter tip fra offentligheden.

Fredag kl. 10 besøgte politiet en 22 årig mand på Sundhøj i Dybbøl. Manden havde truet et tidligere vidne via de sociale medier og derfor ville politiet tale med ham. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/10/Betjent-med-ryggen-til-Politi-synligt-200×300.jpg” alt=”Betjent med ryggen til, Politi synligt” width=”200″ height=”300″ />

Betjentene kunne lugte hashrøg i hans værelse og derfor besluttede de sig for at kigge sig omkring. I vinduet fandt politiet 74,7 gram hash.

“Den 22-årige blev sigtet for truslerne og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer”, siger Peter Baum fra politiet.

Knallerttyv og kleptoman

Politiet havde også fået at vide, at en 34-årig mand på Skippergade i Egernsund kørte rundt på en stjålet knallert og havde gjort det i længere tid.

Da politiet fandt manden var han ganske rigtigt i besiddelse af en knallert, der i oktober måned var blevet stjålet fra Netto i Sønderborg.

“Manden forklarede sig med at han var kleptoman og dermed stjal ting og sager af og til. Derfor fulgte politiet manden for at ransage hans hjem”, siger Peter Baum.

Her blev der ikke fundet flere tyvekoster, men til gengæld fire gram amfetamin og en ulovlig kniv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk