Politiet tjekker trafikken ved landets skoler

16. januar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der køres for stærkt på mange skoleveje og det skaber utryghed og farlige situationer for mange børn, der færdes på vejene. Derfor sætter politiet ind med en landsdækkende kontrol på landets skoleveje fra mandag til og med fredag. Da politiet i august kontrollerede trafikanterne på skolevejene, blev 6.202 bilister sigtet for at køre for stærkt.

”Der er for høj fart involveret i mange trafikulykker. Netop nu hvor det er mørkt, og sigtbarheden er dårlig i morgen og eftermiddagstimerne, er det ekstra vigtigt at være opmærksom og overholde fartgrænserne. Derfor gennemfører vi kontrollerne på skolevejene i den kommende uge for at passe på skolebørnene”, siger Erik Terp Jensen, chef for Rigspolitiets Nationale Færdselscenter i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under kontrollerne vil politiet også holde øje med at skolebørn på cykler overholder færdselsreglerne og passer på sig selv i trafikken. Politiet vil f.eks. tjekke om børnene taler i mobil, mens de cykler, har husket cykellygterne og at de ikke går eller cykler over for rødt.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk