Politik: Må Gråsten Fjerkræ bygge en lagerhal?

14. februar 2014 Erhverv

Gråsten Fjerkræ har søgt om at få lov til at opføre en lagerhal på 450 m2 på Kirketoft i Kværs. Sagen har været sendt i nabohøring, hvor naboer og Haderslev Stift gjorde indsigelse mod projektet.

Som det ses her, så bruger Gråsten Fjerkræ ikke store lastbiler.

Som det ses her, så bruger Gråsten Fjerkræ ikke store lastbiler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er efterfølgende ændret til kun at omfatte en hal på 275 m2. Det ændrede projekt har ligeledes været i nabohøring.

Der har været afholdt et dialogmøde mellem repræsentanter fra Teknik- og miljøudvalget, ansøger og naboer til Kirketoft 3, hvor de indkomne bemærkninger fra nabohøringen blev drøftet.images (3)

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og miljøudvalget har beslutningskompetensen idet der mange indsigelser til projektet.

Forvaltningen indstiller til udvalget, at give tilladelse til at opføre hallen og også at det på udvalgsmødet tirsdag drøftes, om Kirketoft skal lukkes for tung trafik.

– Flere mennesker i Kværs var bekymrede for, at lagerhallen tiltrak tung trafik, men vi bruger slet ikke lastbiler, siger Gunder Jensen fra Gråsten Fjerkræ.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...