Politik: Må Gråsten Fjerkræ bygge en lagerhal?

14. februar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Gråsten Fjerkræ har søgt om at få lov til at opføre en lagerhal på 450 m2 på Kirketoft i Kværs. Sagen har været sendt i nabohøring, hvor naboer og Haderslev Stift gjorde indsigelse mod projektet.

Som det ses her, så bruger Gråsten Fjerkræ ikke store lastbiler.

Som det ses her, så bruger Gråsten Fjerkræ ikke store lastbiler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er efterfølgende ændret til kun at omfatte en hal på 275 m2. Det ændrede projekt har ligeledes været i nabohøring.

Der har været afholdt et dialogmøde mellem repræsentanter fra Teknik- og miljøudvalget, ansøger og naboer til Kirketoft 3, hvor de indkomne bemærkninger fra nabohøringen blev drøftet.images (3)

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og miljøudvalget har beslutningskompetensen idet der mange indsigelser til projektet.

Forvaltningen indstiller til udvalget, at give tilladelse til at opføre hallen og også at det på udvalgsmødet tirsdag drøftes, om Kirketoft skal lukkes for tung trafik.

– Flere mennesker i Kværs var bekymrede for, at lagerhallen tiltrak tung trafik, men vi bruger slet ikke lastbiler, siger Gunder Jensen fra Gråsten Fjerkræ.

 

 

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...