Politikere på gaden i Sønderborg

6. juni 2015 Politik

Ellen Trane Nørby og Stephan Kleinschmidt brugte lidt af deres lørdag på at snakke med vælgere i Perlegade i Sønderborg – og Benny Engelbrechts partisoldater delte også flyers og balloner ud, mens han selv var på stemmejagt andre steder.

Ellen Trane Nørby på herrreløs cykel.

Ellen Trane Nørby på herrreløs cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang, Stephan Kleinschmidt fra Radikale er folketingskaddidat og det er en noget anderledes valgkamp en den op til et kommunalvalg.

“Det er en helt anden liga, men jeg gør tingene nærværende og optræder autentisk”, siger Stephan Kleinschmidt til SønderborgNyt. Hans valgkamp tager afsæt i det sønderjyske.

Erfaren kvinde

Venstres Ellen Trane Nørby mødtes med sit valgkorps omkring middag, men gav sig tid til lige at veksle et par ord med Stephan Kleinschmidt, der helt i ProjectZeros ånd har en kampagnecykel i stedet for en klima-forkert bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skulle Ellen Trane Nørby lige prøve at sidde lidt på Kleinschmidts Long John, der jo er lidt anderledes end Venstre-kvindens racercykler.

Sæbebobler fra BR. -  symboliserer holdbarheden i valgløfter.

Sæbebobler fra BR. – symboliserer holdbarheden i valgløfter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om hun delte ud af sine erfaringer om valgkamp, blev der ikke sagt noget om. Men tonen mellem lokale kandidater er ret god – de vil jo alle det bedste for Sønderborg og omegn.

Adskillige sønderborgensere gav sig tid til at snakke med kandidaterne og det gode vejr gjorde også sit til, at smilene kom frem.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...