Politikere vil have gang i forundersøgelse til en AlsFynBro

18. oktober 2019 Augustenborg

Radikale Nils Sjøberg samler mandag folketingskandidater og -medlemmer, der er tilknyttet Sønderborg til et møde om AlsFynBroen på biblioteket i MultiKulturhuset.

“Målet med mødet er at samles om at arbejde for at få sat gang i forundersøgelserne til forbindelsen hurtigst muligt”, siger Nils Sjøberg.

Forundersøgelsen, som koster mellem 25 og 50 millioner kroner, analyserer alle fordele og ulemper ved en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Først, når den er lavet, kan Folketinget tage stilling til projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transportminister Benny Engelbrecht satte midt i oktober broforbindelsen på den politiske dagsorden og det kan du læse HER på LINKET

AlsFynBroen vil give adgang til et væsentligt større opland at rekruttere arbejdskraft fra.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...