Politikere vil have gang i forundersøgelse til en AlsFynBro

18. oktober 2019 Augustenborg

Radikale Nils Sjøberg samler mandag folketingskandidater og -medlemmer, der er tilknyttet Sønderborg til et møde om AlsFynBroen på biblioteket i MultiKulturhuset.

“Målet med mødet er at samles om at arbejde for at få sat gang i forundersøgelserne til forbindelsen hurtigst muligt”, siger Nils Sjøberg.

Forundersøgelsen, som koster mellem 25 og 50 millioner kroner, analyserer alle fordele og ulemper ved en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Først, når den er lavet, kan Folketinget tage stilling til projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transportminister Benny Engelbrecht satte midt i oktober broforbindelsen på den politiske dagsorden og det kan du læse HER på LINKET

AlsFynBroen vil give adgang til et væsentligt større opland at rekruttere arbejdskraft fra.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...