Politikere vil møde vælgerne på Facebook, Twitter og Snapchat

31. marts 2015 Politik

Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby er en af de folketingskandidater, der vil bruge især Facebook meget aktivt under valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På de sociale medier er der ikke noget krav om, at folk skal være det samme sted på samme tid lige som til et vælgermøde”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år opruster alle danske partier deres indsats på de sociale medier, især Facebook og Twitter.

Ellen Trane Nørby vil score stemmer på de sociale medier.

Ellen Trane Nørby vil score stemmer på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser en rundringning, DR Syd har foretaget til samtlige partier i folketingets pressetjenester. Her svarer samtlige partier, at de i valgkampen vil bruge flere timer og mere mandskab på de sociale medier end tidligere.

“Mange vælgere kommer ikke til politiske debatmøder, men de vil alligevel gerne diskutere politiske emner. De kan komme til orde på Facebook og kommunikere direkte med mig. Det er en fordel for vores demokrati, at vi har den direkte dialog på de sociale medier”, siger Venstre-kvinden Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...