Politikerne skal bekræfte at ambulancedriften skal hjemtages

26. juli 2016 Erhverv

I en mail har BIOS’ ledelse gjort det klart for regionsrådet, at man ikke agter at samarbejde under en eventuel konkurs.

“Men det er jo sådan, at når sagen starter, så udpeges der en kurator og så er BIOS’ ledelse og dens advokater ude af sagen”, siger regionens næstformand Poul Erik Svendsen på TV News.

Regionsrådsmedlemmerne er samlet til ekstra møde i Vejle, hvor der skal tages stilling til, om man agter at holde fast i beslutningen om at hjemtage ambulancedriften.

Inden der stemmes, så har politikerne læst en masse papirer om det rent praktiske ved en hjemtagelse af opgaven – og desuden har regionens embedsmænd været inde og forklare.

“Hvis vi bilder os selv ind, at vi kan drive beredskabet med samme bemanding som BIOS har i dag, så er vi naive. Vi skal straks have ansat flere”, siger Ida Damborg fra SF.

Politikerne har desuden bedt om en forklaring på, hvordan det kunne lade sig gøre at betale en forkert regning på hele 31 millioner kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...