Politikerne skal bekræfte at ambulancedriften skal hjemtages

26. juli 2016 Erhverv

I en mail har BIOS’ ledelse gjort det klart for regionsrådet, at man ikke agter at samarbejde under en eventuel konkurs.

“Men det er jo sådan, at når sagen starter, så udpeges der en kurator og så er BIOS’ ledelse og dens advokater ude af sagen”, siger regionens næstformand Poul Erik Svendsen på TV News.

Regionsrådsmedlemmerne er samlet til ekstra møde i Vejle, hvor der skal tages stilling til, om man agter at holde fast i beslutningen om at hjemtage ambulancedriften.

Inden der stemmes, så har politikerne læst en masse papirer om det rent praktiske ved en hjemtagelse af opgaven – og desuden har regionens embedsmænd været inde og forklare.

“Hvis vi bilder os selv ind, at vi kan drive beredskabet med samme bemanding som BIOS har i dag, så er vi naive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal straks have ansat flere”, siger Ida Damborg fra SF.

Politikerne har desuden bedt om en forklaring på, hvordan det kunne lade sig gøre at betale en forkert regning på hele 31 millioner kroner.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...