Politikerne vil ikke pille ved service-niveauet i hjemmeplejen

5. december 2021 Samfund

Hjemmeplejen forudser, at der kan komme udfordringer med at dække alle vagter. Dette skyldes et stigende sygefravær i relation til coronasituationen.

Udfordringen bliver ydermere forstærket af et stigende antal ældre med behov for hjemmepleje og udfordringer med at rekruttere tilstrækkeligt med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Det kan gøre det vanskeligt at opretholde det politisk fastsatte serviceniveau på hjemmeplejeområdet og derfor har forvaltningen bedt Social- og Seniorudvalget om tilladelse til at skrue ned for serviceniveauet i en periode, men den tilladelse vil udvalgspolitikerne ikke give.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalgsformand Preben Storm fortæller, at udvalget vil have undersøgt, om udfordringerne kan løses på andre måder.

”Og det betyder, at der skal kigges på, om det er muligt at flytte rundt på medarbejdere”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...