Politisk enighed om at gi’ en ekstra million for Tour de France-oplevelsen

3. august 2020 Kultur

På grund af udskydelsen af Tour de France vil der være en ekstra udgift på cirka 5,8 millioner kroner til det nationale sekretariat, som staten og Tour de France-ledelsen i fællesskab dækker. Derudover vil der være udgifter for de enkelte mål- og startbyer, som kommunerne selv dækker.

“Vores foreløbige vurdering er, at det kommer til at koste cirka en million kroner ekstra for Sønderborg og fordi det er en udgift, der skyldes Corona, så tager vi pengene fra den pulje, som kommunerne får til at dække de merudgifter, der kommer i kølvandet på Coronaen”, siger borgmester Erik Lauritzen. Han understreger:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den ekstra udgift kommer ikke til at påvirke driftsbudgettet og serviceudgifterne bliver heller ikke påvirket af den ekstra Tour-regning”.

Borgmesteren støttes helt og fuldt af Økonomiudvalget.

“Vi er enige i Økonomiudvalget om, at vi finder pengene og når borgmesteren siger, at det er sådan, vi kan gøre det, så er det en glimrende idé, som vi bakker op og det gør Byrådet dermed også”, siger Venstres Peter Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...