Politisk enighed om at gi’ en ekstra million for Tour de France-oplevelsen

3. august 2020 Kultur

På grund af udskydelsen af Tour de France vil der være en ekstra udgift på cirka 5,8 millioner kroner til det nationale sekretariat, som staten og Tour de France-ledelsen i fællesskab dækker. Derudover vil der være udgifter for de enkelte mål- og startbyer, som kommunerne selv dækker.

“Vores foreløbige vurdering er, at det kommer til at koste cirka en million kroner ekstra for Sønderborg og fordi det er en udgift, der skyldes Corona, så tager vi pengene fra den pulje, som kommunerne får til at dække de merudgifter, der kommer i kølvandet på Coronaen”, siger borgmester Erik Lauritzen. Han understreger:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den ekstra udgift kommer ikke til at påvirke driftsbudgettet og serviceudgifterne bliver heller ikke påvirket af den ekstra Tour-regning”.

Borgmesteren støttes helt og fuldt af Økonomiudvalget.

“Vi er enige i Økonomiudvalget om, at vi finder pengene og når borgmesteren siger, at det er sådan, vi kan gøre det, så er det en glimrende idé, som vi bakker op og det gør Byrådet dermed også”, siger Venstres Peter Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...