Politisk udvalg fik snakket om vejarbejdet på Alssundbroen og om bilkøer

10. august 2022 Samfund

Vejarbejdet på Alssundbroen er ikke et kommunalt projekt, men det blev alligevel genstand for en uformel snak på tirsdagens møde i Teknik-, By- og Boligudvalget.

“Vejarbejdet på Alsbroen har medført lange bilkøer til frustration for mange, og lige pludselig er vi blevet bevidste om at Als er en ø. Selv om det er Vejdirektoratet, der er ansvarlige for arbejdet, så bliver vi som kommune også indirekte involveret”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

“Vi har desværre ikke så mange knapper at skrue på, ud over at kigge på den gamle bros åbningstider, og en opfordring til at tage færgen Bitten, men den har trods alt begrænset kapacitet”, siger Tage Petersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er måske ikke teknisk eller praktisk muligt, men jeg tror, mange ville acceptere at arbejdet tog lidt længere tid, hvis man til gengæld kunne sikre et bedre flow i myldretiden”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...