Politisk vælgermøde med fokus på iværksætteri den 15. november

8. november 2017 KV2017

I næste uge er det ’Global Entrepreneurship Week’ i hele Danmark og i Sønderborg er der arrangeret politisk vælgermøde med et særligt fokus på iværksætteri onsdag den 15. november fra kl. Kl. 17:00 til 18:30 hos Sønderborg Iværksætter Service på Ellegårdvej 36 i Sønderborg.

Det politiske panel består af Peter Hansen fra Venstre, Erik Lauritzen fra Socialdemokratiet, Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti, Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti, Jesper Højmark Esbensen fra Det Konservative Folkeparti, Sarah Maria Grønbæk fra Liberal Alliance samt Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

De lokale politikere vil blive udfordret af Laila Pawlak, CEO og medstifter af SingularityU Denmark. Hun er derudover en del af fakultetet ved Singularity University i Silicon Valley samt stifter af det prisvindende iværksætterhus DARE2mansion og acceleratorprogrammet thinkubator. Laila er en international eftertragtet oplægsholder og ekspert i, hvordan mennesker og organisationer kan navigere en teknologisk fremtid.

Det er FIQTIV der har taget initiativ til afholdelse af vælgermødet med fokus på iværksætteri i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg halter bagefter i forhold til antal iværksættere pr. indbygger – og vi har stadig et stort arbejde foran os i forhold til at skabe de optimale rammer for iværksætteri. Selvom der er gjort meget allerede for iværksætteri i Sønderborg Kommune, så er der stadig lang vej og meget der endnu skal til hvis vi skal fastholde et stærkt iværksættermiljø i Sønderborg skal alle kræfter lægges i – alle skal bidrage med alt hvad de har, og vi skal fokusere indsatsen”, fortæller Marck Thorning fra FIQTIV om tilføjer at hvis alle trækker i samme retning vil det også lykkedes for Sønderborg området at få skabt de stærke rammer, som er afgørende for at nye iværksættere ser dagens lys, at nye virksomheder spirer og vokser i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vælgermødet med politisk paneldebat foregår onsdag den 15. november 2017 fra klokken 17:00 til 18:30 hos Sønderborg Iværksætter Service, Ellegårdvej 36 i Sønderborg.

Arrangementet er gratis og alle kan deltage. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...