Portvin på bordene i Det Sønderjyske Køkken

7. november 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften var der omkring 100 gæster i Det Sønderjyske Køkken, hvor der kunne smages på hele 20 forskellige portvine.

Der kan smages på alt fra Ruby, Tawny, LBV, Colheita til de eftertragtede Vintage Portvine.

“Portvine er interessante, fordi de bliver mere modne af at ligge”, siger Jacob Moos fra Wohlenberg.

For eksempel kunne der smages på portvine, der er fire-fem år gamle.

“Og bagefter kunne man prøve samme slags, hvor flasken har ligget 10-12 år”.

Det er Wohlenberg, der står bag arrangementet og forklaringen er enkel:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi nærmer os julen og portvin er fortrinlig til mange desserter”, siger Jacob Moos.

Portvinen kunne prøves af i forhold til Ris a la Mandes, som var en af flere lækre ting, som Det Sønderjyske Køkken havde sat frem til ‘portvinsgæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...