Posititivt: Sommerrevyen vil have fynboer til Als og se revy

10. maj 2013 Kultur

Færgen har indgået et samarbejde med landets 3. største revy:  Sønderborg Sommer Revy, så revyglade fynboer nu kan få glade grin i Sønderborg – og nemt og bekvemt sejle tilbage til Fyn, hvor natten er deres egen.

Da revydirektør Leif Maibom en dag som så ofte før tog Færgen fra Fynshav til Bøjden fik han en idé: Mange fynboer har nemlig gennem årene spurgt ham, om han ikke kunne sørge for, at der blev sat en ekstra færge ind, så revygæster fra Fyn kunne sejle tilbage efter en revytur til Sønderborg. Leif Maibom kontaktede derfor Færgen, og de var straks med på ideén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejde mellem Bøjden-Fynshav-færgen er Testet Positiv

Så nu kan fynboer og andre glade revygæster sejle til Als og tilbage igen – oven i købet med næsten 100 kr. i rabat på færgebilleten, og der er også lidt rabat at hente på revybilletten.

Færgen har sat en særlig endagsbillet til salg på følgende tre dage: Torsdag d. 6. juni, onsdag den 12.  juni og onsdag den 19. juni med afgang fra Fynshav kl. 23.55.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten bestilles på Færgens hjemmeside www.faergen.dk/als: Bestil en almindelig returbillet til bil (maks. 6 meter lang) og oplys i chech-in i Bøjden, at du ønsker at ændre din bookede billet, til en endagsbillet.  Derfra bliver man sendt videre til Sønderborg Sommer Revy, hvor revybilletten kan købes – ligesom man naturligvis også kan tilkøbe menu før revyen. Begge dele med rabat.

Det er den 32. revy i Sønderborg, der år for år sætter nye publikumsrekorder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det tegner også særdeles flot i år. På nuværende tidspunkt er der allerede solgt over 70 % af samtlige revybilletter, for igen er det er stjernespækket revyhold, der står klar til de fynske gæster – og alle andre: Flemming Jensen, Jeanne Boel, Trine Gadeberg, Kasper Gattrup,  Leif Maibom og kapelmester Thomas Pakula

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>