Positiv test: 27 børn og ni voksne sendt hjem fra vuggestue

8. juli 2021 Samfund

En medarbejder i Børnehuset Ulkebøls vuggestueafdeling er torsdag testet positiv for Corona-smitte. Medarbejderen var senest i daginstitutionen onsdag.

Næsten alle børn og medarbejdere i de to vuggestuegrupper er derfor sendt hjem som nære kontakter. Det drejer sig i alt om 27 børn og 9 voksne. Nærkontakterne skal testes fra sidste nærkontakt på 4. og 6. dag. Børn og personale skal i selvisolation frem til 2. negativ svartest. Derefter må de komme i institution igen.

Hvis man undlader at lade sit barn teste, skal der gå syv dage, før barnet må komme i institution igen, hvis det ikke har symptomer. Det vil sige torsdag den 15. juli, oplyser Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukningen af de berørte grupper får ikke betydning for resten af børnehuset.

Alle forældre er orienteret

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...