Positiv test: 27 børn og ni voksne sendt hjem fra vuggestue

8. juli 2021 COVID-19

En medarbejder i Børnehuset Ulkebøls vuggestueafdeling er torsdag testet positiv for Corona-smitte. Medarbejderen var senest i daginstitutionen onsdag.

Næsten alle børn og medarbejdere i de to vuggestuegrupper er derfor sendt hjem som nære kontakter. Det drejer sig i alt om 27 børn og 9 voksne. Nærkontakterne skal testes fra sidste nærkontakt på 4. og 6. dag. Børn og personale skal i selvisolation frem til 2. negativ svartest. Derefter må de komme i institution igen.

Hvis man undlader at lade sit barn teste, skal der gå syv dage, før barnet må komme i institution igen, hvis det ikke har symptomer. Det vil sige torsdag den 15. juli, oplyser Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukningen af de berørte grupper får ikke betydning for resten af børnehuset.

Alle forældre er orienteret

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...