Post Danmarks cykelfelt kommer på torsdag

26. juli 2013 Uncategorized

Det er torsdag det store cykelfelt i Post Danmark Rundt igen kommer til Sønderborg, hvor målstregen er ud for Dybbøl Mølle.

Der afsluttes med 3 omgange á 6,7 km. og rytterne er i mål cirka 16.30.Post

Ved Dybbøl Mølle er der kys til de bedste ryttere. Foto: Post Danmark Rundt

Ved Dybbøl Mølle er der kys til de bedste ryttere. Foto: Post Danmark Rundt

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er tredje gang, at der i Post Danmark Rundt er etape fra Ribe til Sønderborg. I 1997 vandt italienske Giovanni Lombardi, og i 2002 var det danske Jakob Piil, der kom først over stregen. I 2008 blev der kørt fra Skjern til Sønderborg, og her sejrede Matti Breschel, som han også gjorde ved DM i Sønderborg i 2009.

Fra Ribe skal køres sydpå til Skærbæk, forbi Møgeltønder, til Tønder, østpå ved Højer til Kruså, tæt forbi grænsen til Tyskland, op til Gråsten og ud på Als og til Sønderborg. Der afsluttes med tre omgange af 6,7 km og med mål ud for Dybbøl Mølle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Etapens Changing Diabetes Bonus Sprint er efter 51,7 km ved Højer. Der er Telmore bakkespurt efter 127,9 km.

– Det er en etape, der vil blive præget af det lange stykke fra Ribe ned til Højer, hvor der er helt åbent, og der køres langs digerne. Da vi kørte der i 2002 skabte vinden stor ravage, og det håber vi på igen, siger løbsdirektør Jesper Worre. Post Danmark

Artiklen fortsætter under annoncen

– Desuden har vi en krævende og meget teknisk svær rundstrækning ved Sønderborg. Rundstrækningen er med hjælp fra Jesper Schack fra den lokale klub udvidet i forhold til sidst vi kørte i Sønderborg. Med inspiration fra DM 2009 har vi flyttet opløbet til Dybbøl Mølle, hvor det stiger op til målstregen. Desuden skal vi fortsat over brostensstigningen på Jomfrustien, siger løbsdirektøren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...