Post- og pakkebutikken i Borgen lukket fra søndag

18. maj 2022 Erhverv
Borgens postpakkecenter. Foto: Borgen Shopping
Borgens postpakkecenter. Foto: Borgen Shopping

Søndag den 22. maj er sidste åbningsdag i post- og pakkebutikken Borgen Welcome, i Borgen Shopping.

”Vi har igennem de snart fire år, som postbutikken har været drevet i centret, set en tendens i kundernes ønsker til modtagelse af pakker, som er gået i retning af, at man ønsker, at pakken kan leveres på en så smidig og nem måde som muligt, hvilket har medført, at rigtigt mange kunder bestiller pakker til levering i en af de mange pakkebokse, der er opstillet i Sønderborg”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har især i år mærket, at pakkemængden til levering igennem vores postbutik er faldet markant, og det tager vi nu konsekvensen af og lukker for personlig udlevering af pakker i Borgen Welcome”, siger han og tilføjer:

”Men naturligvis kan Borgen fortsat fungere som afhentningssted for både GLS og Post Nord pakker. Vi har aftalt at GLS pakker fra mandag den 23. maj vil kunne hentes i den nye store Bog & Idé-butik i centret og i forhold til Post Nord, har vi fået sat et kæmpe stort postpakkecenter i indgangen til centret ved vores parkeringskælder P-1. Her kan kunderne både afsende og afhente pakker, der ekspederes af Post Nord. De øvrige postanliggender henvises til posthuset, der er i Føtex på Perlegade”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...