Postvæsnet klar med 520 fyresedler

22. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Fredag får medarbejdere hos Postdanmark at vide, hvor mange fyringer der vil ramme de ansatte i de forskellige egne af Danmark.

Postdanmark meddelte torsdag, at 520 medarbejdere skal afskediges, og HR-Chef i Postdanmark, Hans Erik Lindkvist, siger torsdag aften til TV Syd, at ingen postområder i Danmark går fri.

“Men først fredag melder vi ud, hvordan afskedigelserne fordeler sig på de enkelte steder”, siger Hans Erik Lindkvist.

Det helt store postcenter i Syd og Sønderjylland er Sydjyllands Postcenter i Erritsø ved Fredericia. Der er 7-800 medarbejdere, og tillidsmand for 3F-medlemmerne, Chr. Bro, siger til TV SYD, at han ikke forventer et stort antal fyringer  der.

Det er ikke alene postvæsnet, der skal skrive fyresedler. Jysk-Fynske Medier har også spidset pennen og sætter navne på i den kommende uge.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...