Power: Rigtigt mange har købt udstyr til hjemmekontoret og hårde hvidevarer

5. maj 2021 Erhverv
Butikschef Casper Luccas
Butikschef Casper Luccas

Butikschef Casper Luccas fra Power fortæller, at selvom Coronanedlukninger også ramte Power, så er der mange mennesker, der har handlet med butikken, der selvfølgelig har onlinesalg og også Click & Collect, hvor man bestiller på nettet og henter ved butikken.

“Lige da en masse mennesker skulle til at arbejde hjemmefra og skoleelever skulle have hjemmeskole, så blev der købt headset, printere og webcams – og hertil kommer alle mulige andre kontorartikler”, siger Casper Luccas til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere fik også investeret i ny computere og i en periode kunne Power ikke tilbyde en Macbook og i en peiode heller ikke en printer.

“De var simpelthen udsolgt og det var svært at få nye hjem”.

Det var ikke alene hjemmekontorerne og hjemmeskolerne, der blev opgraderet.

“Jeg blev lidt overrasket, da jeg så, at vi også solgte en pæn del hårde hvidevarer og det viser, at familierne brugte de penge, som de skulle have rejst på ferie for, til at få indbygningsovne og andre ting”, siger butikschefen, som har omkring 30 ansatte i butikken i Center Øst.

Og det ser ud til, at de får en del at se til.

“Folk er stadig i gang med at opgradere ders hjem og mange har købt bedre og større fjernsyn. Og Clik & Collect kører også lystigt, så lystigt, at vi har ansat en medarbejder, som ikke skal lave andet end at pakke ting, som folk bestiller, så de bliver klar til afhentning”.

Her kan du SE BILLEDER FRA POWER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...