Power: Rigtigt mange har købt udstyr til hjemmekontoret og hårde hvidevarer

5. maj 2021 Erhverv
Butikschef Casper Luccas
Butikschef Casper Luccas

Butikschef Casper Luccas fra Power fortæller, at selvom Coronanedlukninger også ramte Power, så er der mange mennesker, der har handlet med butikken, der selvfølgelig har onlinesalg og også Click & Collect, hvor man bestiller på nettet og henter ved butikken.

“Lige da en masse mennesker skulle til at arbejde hjemmefra og skoleelever skulle have hjemmeskole, så blev der købt headset, printere og webcams – og hertil kommer alle mulige andre kontorartikler”, siger Casper Luccas til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere fik også investeret i ny computere og i en periode kunne Power ikke tilbyde en Macbook og i en peiode heller ikke en printer.

“De var simpelthen udsolgt og det var svært at få nye hjem”.

Det var ikke alene hjemmekontorerne og hjemmeskolerne, der blev opgraderet.

“Jeg blev lidt overrasket, da jeg så, at vi også solgte en pæn del hårde hvidevarer og det viser, at familierne brugte de penge, som de skulle have rejst på ferie for, til at få indbygningsovne og andre ting”, siger butikschefen, som har omkring 30 ansatte i butikken i Center Øst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det ser ud til, at de får en del at se til.

“Folk er stadig i gang med at opgradere ders hjem og mange har købt bedre og større fjernsyn. Og Clik & Collect kører også lystigt, så lystigt, at vi har ansat en medarbejder, som ikke skal lave andet end at pakke ting, som folk bestiller, så de bliver klar til afhentning”.

Her kan du SE BILLEDER FRA POWER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49