Practice 2 Perform – fodboldundervisning med Simon Poulsen og Mohammed Hamad

14. januar 2018 Kultur

Fodboldspiller Simon Poulsen og ungdomstræner Mohammed Hamad, der begge er en del af Sønderjyske er på vej med deres egen fodboldundervisning, Practice 2 Perform.

Practice 2 Performance er et tilbud til egnens børn, der spiller fodbold og også til deres forældre.

“Vi tilbyder fodboldcamps over en dag, som inkludere to træningspas, en frokost og et foredrag. Vi har fokus på kost og ernæring, mental og fysisk træning som er aldersrelateret. Foredragene er tiltænkt familierne, så man som familie kan få nemmere til at tilrettelægge sin hverdag og støtte sit barn i forhold til fodbold”, siger Mohammed Hamad til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alle dem som melder sig til træningsforløb eller fodboldcamp vil få udleveret et Nike sæt – 4 dele – med vores logo på, plus at vi benytter alle de nye fodbold materialer fra SKLZ ,som alle unge kender”, siger han og tilføjer:

“Vi skal ikke have så mange med som muligt, men omkring tolv, fordi det giver de bedste forudsætninger for, at hver enkelt får mest muligt ud af forløbet”.

“Vi vil bruge vores netværk indenfor fodboldverden ved at tiltrække kompetente navne til vores fodboldcamps som gæstetræner, og vi vil yderligere holde konkurrencer hvor man eksempelvis kan vinde fodboldbilletter til fodboldkampe og så videre”, siger Mohammed Hamad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldklubber kan få besøg af Practice 2 Performance, der eventuelt kan stå for en holdtræning, hvor holdets egen træner deltager – eller det kan handle om et foredrag om træning.

Anden tilgang end fodboldskoler

Simon Poulsen og fodboldrenge fra Haderslev.

“Fodboldskoler fokuserer på hold, hvor vi sætter fokus på den enkelte – og det er jo sådan, at de børn og unge, der ikke allerede er blandt de bedste, også vil være bedre. Dem vil gerne se”, siger Simon Poulsen til SønderborgNYT.

“Sund kost er vigtig og derfor er det vigtigt for os, at forældrene bakker deres børn op. Der skal noget nergi til, når en dreng først skal i skole det meste af en dag og så ud og træne fodbold bagefter”, siger Simon Poulsen.

De to initiativtagere er i fuld gang med at lave en hjemmeside, der skal hedde Practice2perform.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil hjemmesiden kommer i luften, kan de kontaktes på telefon 26 700 859.

Søndag havde de to fodboldherrer fornøjelsen af at dømme en masse fodboldkampe i Dybbøl Hallen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...