Pragtfuld julestemning i Det Gamle Rådhus

2. december 2018 Kultur

I år er der for første gang et stort julemarked, hvor kreative sjæle kan fremvise og sælge deres fineste håndarbejde.

”Lad duften af gran, gløgg og æbleskiver forføre dig, mens du ser på hyggelige juleboder”, lyder det fra personalet, der stod klar til at guide de mange besøgende. Og til de første 200 børn var der en godtepose.

Pigerne i receptionen på DET GAMLE RÅDHUS har i løbet af efteråret været i fuld gang med at invitere udstillere til julemarkedet, og de er blevet mødt af en overordentlig stor interesse:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det glæder os, at så mange lokale, kreative borgere har lyst til at være en del af vores julemarked. Salget af stande er simpelthen gået over al forventning. Vi sætter stor pris på den lokale opbakning, og vi glæder os over, at vores gamle rådhus emmer af julestemning her den første søndag i advent”, siger receptionist Maili Severin Creighton.

De mange forskellige stande var placeret rundt omkring på hotellet og bød på alt, hvad julehjertet begærer; julepynt, juledekorationer, nisser, hjemmelavede julegaver, øl- og sodavandsmagning samt gaveæsker fra bl.a. bryggeriet Fuglsang.

Artiklen fortsætter under annoncen

I restauranten kunne der nydes varm glögg og æbleskiver.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...