Preben Storm: Beslutningen om Dalsmark Plejehjem er juridisk i orden

9. januar 2019 Erhverv

Formanden for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm, har tillid til kommunens jurister og følger deres ord om, at enten skal kommunen tage driften hjem eller sende den i udbud.

“Vi skal ikke lade følelserne råde i en sag som denne og heller ikke gå så meget op i alle kommentarerne på Facebook. Jeg har tillid til kommunens jurister og derfor skal driften tages hjem”, siger Preben Storm til de godt 150 mennesker, der onsdag eftermiddag var mødt op på Dalsmark Plejehjem for at høre politikerne forklare deres beslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Thomsen fra Venstre har fra start været imod, at man rørte ved driften af Dalsmark Plejehjem.

“I Venstre mener vi ikke, der er nogen grund til at lave noget om på et plejehjem, der drives til alles tilfredshed”, siger han.

Dieter Jessen fra Slesvigsk Parti stemte for en hjemtagelse af driften, men siger nu, at det gjorde han, fordi han troede kommunens jurister havde ret i, at driften enten skulle tages hjem eller sendes i udbud.

Der er på ingen måde nogen, der agter at lukke plejehjemmet.

“Tværtimod og det er ikke utænkeligt, at vi kommer til at udbygge det”, siger Preben Storm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 112, Sønderborg

Biljagt endte med en lang række sigtelser

12. maj 2021 112

SønderborgNYT fortalte tirsdag aften, at politiet havde været på jagt efter en bilist, om ikke standsede, da patruljen gav tegn til, at han skulle. Betjentene spottede bilen ved Kong Christian Den X’s Bro og gav tegn til at bilen skulle standse, men føreren trådte på speederen og kørte mod motorvejen og derfra tilbage til Sønderborg, […]

Læs mere...