Preben Storm: Beslutningen om Dalsmark Plejehjem er juridisk i orden

9. januar 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm, har tillid til kommunens jurister og følger deres ord om, at enten skal kommunen tage driften hjem eller sende den i udbud.

“Vi skal ikke lade følelserne råde i en sag som denne og heller ikke gå så meget op i alle kommentarerne på Facebook. Jeg har tillid til kommunens jurister og derfor skal driften tages hjem”, siger Preben Storm til de godt 150 mennesker, der onsdag eftermiddag var mødt op på Dalsmark Plejehjem for at høre politikerne forklare deres beslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Thomsen fra Venstre har fra start været imod, at man rørte ved driften af Dalsmark Plejehjem.

“I Venstre mener vi ikke, der er nogen grund til at lave noget om på et plejehjem, der drives til alles tilfredshed”, siger han.

Dieter Jessen fra Slesvigsk Parti stemte for en hjemtagelse af driften, men siger nu, at det gjorde han, fordi han troede kommunens jurister havde ret i, at driften enten skulle tages hjem eller sendes i udbud.

Der er på ingen måde nogen, der agter at lukke plejehjemmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tværtimod og det er ikke utænkeligt, at vi kommer til at udbygge det”, siger Preben Storm.

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...