Preben Storm: Venstre har ikke styr på fakta

14. oktober 2017 KV2017

Seniorudvalgsformand Preben Storm skriver:

Venstre skriver i store flotte annoncer, at de ønsker dobbelt bemanding om natten på samtlige plejecentre i Sønderborg kommune. Til dette afsætter de 2 millioner kroner i deres budgetforslag.

Men virkeligheden er, at det er alt for lidt.

De 2 millioner kroner kan kun betale for, at der er to nattevagter på to plejehjem. I vores kommune har vi altså 10 plejehjem, så otte plejehjem må undvære den dobbelte natbemanding.

Venstres penge rækker altså enten til to nattevagter på kun to plejehjem – eller til kun 1 time og 36 minutters mere bemanding om natten på samtlige plejehjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som formand for Seniorudvalget deler jeg jo ambitionen om at styrke ældreområdet mest muligt.

Det er også derfor, at vi i næste års budget afsætter 3,6 mio. kroner mere til ældreområdet, bl.a. til mere rengøring hos de svageste ældre.

Jeg synes, at man skal være ærlig om sin egen politik. Når Venstre påstår, at deres 2 millioner kroner kan dække dobbeltbemanding om natten på alle plejehjem, er der to muligheder:

Enten har de ikke styr på fakta, eller også er de uærlige over for vælgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset hvad er det ikke en god måde at føre politik på.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...