Film om mulighederne i den frivillige verden

30. januar 2016 Sundeved

”Vi er grå i toppen, men vimse i kroppen”.

” width=”261″ height=”300″ /> Helge Larsen håber filmen får flere ud og være aktive og have det sjovt med andre frivillige.

Sådan lyder det med et smil fra en af de mange medvirkende i Sønderborg Kommunes nye film om livet i de frivillige sociale foreninger. De 15 foreninger, der medvirker i filmen, er inviteret til premiere på mandag.

“Vi glæder os rigtig meget til at vise filmen frem – ikke mindst for dem, der medvirker. Den er et vidnesbyrd om socialt samvær, fysisk aktivitet og videndeling, og ikke mindst om det enorme og helt uundværlige arbejde, der foregår i vores frivillige foreninger. Hold da op for en livskraft og en ressource, der findes dér”, siger formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen.

Der er flere grunde til, at Sønderborg Kommune har fået lavet filmen:

“Vi vil gerne vise flere borgere end dem, der allerede er aktive i foreningerne, hvilke muligheder, der er. Når de lærer foreningerne og deres tilbud at kende, får de måske selv lyst til at være med eller måske endda til at blive frivillige. En anden grund er, at vi gerne vil informere kommunens medarbejdere om, hvad der alt findes, siger Helge Larsen.

Filmen er sat sammen af klip fra de 15 forskellige foreninger.

Tilsammen tegner filmen et godt billede af de mange forskellige muligheder, foreninger i hele kommunen tilbyder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk