Prisen for ledersvigt på VUC Syd er fyresedler til lærere

1. september 2018 Erhverv

Her i weekenden får lærere fra VUC Syd travlt med at kigge efter andre job, da de fredag fik en fyreseddel i hånden. Det får nu deres fagforening, Gymnasieskolernes Lærerforening, til at gå ind i sagen.

“Det er uacceptabelt, at lærere afskediges og dermed skal betale prisen for ledelsessvigt på VUC Syd”, mener formand for Gymnasieskolernes Lærerforening, Annette Nordstrøm Hansen., ifølge TV Syd.

Ifølge Gymnasieskolernes Lærerforening afskediges lærerne med den begrundelse, at de ikke har pædagogikum. Men når en skole ansætter lærere uden pædagogikum, er skolen forpligtet til at give lærerne pædagogikumuddannelsen.

Det har ledelsen på VUC Syd ikke gjort.

“Det er en yderst principiel sag for os, og vi vil forfølge den retsligt. Skolen har ikke levet op til sin forpligtelse, og nu fyres en del af lærerne. Vi er enige i, at lærerne skal opfylde de faglige og pædagogiske krav, men det er ikke lærerne, der skal betale prisen for ledelsessvigt”, siger formand Annette Nordstrøm Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...