Prisen for ledersvigt på VUC Syd er fyresedler til lærere

1. september 2018 Erhverv

Her i weekenden får lærere fra VUC Syd travlt med at kigge efter andre job, da de fredag fik en fyreseddel i hånden. Det får nu deres fagforening, Gymnasieskolernes Lærerforening, til at gå ind i sagen.

“Det er uacceptabelt, at lærere afskediges og dermed skal betale prisen for ledelsessvigt på VUC Syd”, mener formand for Gymnasieskolernes Lærerforening, Annette Nordstrøm Hansen., ifølge TV Syd.

Ifølge Gymnasieskolernes Lærerforening afskediges lærerne med den begrundelse, at de ikke har pædagogikum. Men når en skole ansætter lærere uden pædagogikum, er skolen forpligtet til at give lærerne pædagogikumuddannelsen.

Det har ledelsen på VUC Syd ikke gjort.

“Det er en yderst principiel sag for os, og vi vil forfølge den retsligt. Skolen har ikke levet op til sin forpligtelse, og nu fyres en del af lærerne. Vi er enige i, at lærerne skal opfylde de faglige og pædagogiske krav, men det er ikke lærerne, der skal betale prisen for ledelsessvigt”, siger formand Annette Nordstrøm Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...