Privat- og foreningskunder i Frøs Sparekasse slipper for negativ rente

29. juli 2022 Erhverv

Fra 1. september skal privatkunder og foreninger, som er kunder i Frøs Sparekasse, ikke længere betale negativ rente af indlån i Frøs. Renten bliver 0 procent for privatkunder og foreningskunder.

Det fremgår af sparekassens hjemmeside.

For erhvervskunder ændres renten fra -0,75 procent til -0,5 med virkning fra 1. september.

Indlånsrenten for privatkunder i Kreditbanken ændres den 15. august fra minus 0,70 til 0 procent, mens indlånsrenten for erhvervskunder ændres fra minus 0,95 procent til minus 0,55.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det oplyste Kreditbankens lokale filialdirektør, Leif Clausen, forleden til SønderborgNYT.

I Sydbank ændres indlånsrenten fra 3. august hos private kunder ændres fra minus 0,70 procent til minus 0,20 procent pr. år hos private kunder, der har mere end 100.000 kroner stående på en konto. Kunder uden Nem-konto betaler minus 0,20 procent pr. år af hele indestående på konto.

Indlånsrenten for erhvervskunder ændres fra minus 0,95 procent til minus 0,55 procent pr. år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse fortalte tirsdag i en pressemeddelelse, at de hæver renten på indlån til 0 procent for alle privatkunder fra den 5. august og erhvervskunder skal betale 0,45 procent i indlånsrente.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...