Privatskolen Als må vente på svar fra Byrådet

17. juni 2020 Erhverv

Privatskoloen Als står foran en større byggeopgave, der skal give plads til mange flere elever og for at få økonomien omkring byggeriet til at hænge sammen, har Privatskolen spurgt Byrådet, om kommunen vil stille garanti for et lån.

“Vi havde punktet på dagsordenen på onsdagens økonomiudvalgsmøde, men vi tændte ikke den grønne lampe og det skyldes flere ting”, siger borgmester Erik Lauritzen, som understrger, at der heller ikke er sagt nej til ansøgningen.

“Vi skal have et møde med Privatskolens ledelse og høre noget mere og så skal vi have snakke om, om det egentlig er en kommunal opgave, at hjælpe privat- og friskoler, når vi samtdig bruger penge og kræfter på vores egne folkeskoler, der sagtens kan tage flere elever”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...