Privatskolen Als og Økonomiudvalget har snakket skoleudvidelse og bankgaranti

19. august 2020 Politik

Borgmester Erik Lauritzen synes, at det møde på Privatskolen Als, som flere af Økonomiudvalgets medlemmer onsdag deltog i, var et godt et af slagsen.

“Privatskolen fik forklaret, hvorfor de ønsker en kommunal garanti på et lån på “, siger borgmester Erik Lauritzen.

Privatskolen Als står foran en større byggeopgave, der skal give plads til mange flere elever og for at få økonomien omkring byggeriet til at hænge sammen, har Privatskolen spurgt Byrådet, om kommunen vil stille garanti for 20 milloner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, at politikerne var lyttende og tog imod vores argumenter”, siger Privatskolen Als’ bestyrelsesformand, Sven Jensen.

“Desværre kunne Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti ikke deltage i dagens møde og det samme gælder Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti, men vi finder en ny dato og inviterer dem”, siger Sven Jensen til SønderborgNYT.

Socialdemokratiet har tidligere meldt ud, at de har svært ved at sige ja til at der stilles garanti.

“Det er altså 25 procent af alle skoleelever i kommunen, der går på en fri- eller privatskole og et nej er ren ideologi”, har Peter Hansen sagt til SønderborgNYT. Han tilføjede, at kommunen endnu ikke har endt med at skulle betale et lån, som den stillede garanti for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti og Slesvigsk Parti har ikke fortalt, om de bakker op om at der stilles garanti – eller om de ikke gør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...