Privatskolen Als skal finde en ny skoleleder

6. februar 2023 Erhverv

Morten Asmussen, der siden 2017 har  været skoleleder for Privatskolen Als, vil give stafetten videre til en ny skoleleder og har derfor afleveret sin opsigelse.

”På vegne af bestyrelsen, siger jeg tak for indsatsen til Morten Asmussen. Der har helt sikkert været både gode og svære stunder i årerne som skoleleder og den udvikling skolen er gennemgået. Han har gjort et solidt stykke arbejde i at realisere planerne og formået at fastholde blikket på visions kerneelementer igennem årerne”, siger Thomas Biering-Nielsen, der er formand for bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Set fra skolens side havde vi gerne set Morten Asmussen fortsætte som skoleleder, men respekterer samtidigt hans ønske og anerkender, at der er bidraget med stort engagement og virkelyst i den tid, der har været. Samtidigt skal det også tilføjes, at det nuværende sted i skolens udvikling, er et velvalgt sted at skifte skoleleder – og et udtryk for Morten Asmussens engagement i skolen. Tak for indsatsen og de bedste ønsker for fremtiden”, siger han videre.

Signe Bramsen, viceskole- og pædagogisk leder, indsat som konstitueret skoleleder, og Morten Asmussen fungerer som rådgiver og afgående skoleleder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...