Prøv noget nyt – tag julefrokosten på Gendarmeriet i Rinkenæs

5. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Meld jer endelig til den store julefrokost i Gendarmeriet i Rinkenæs, hvor der er god dansemusik fra Thomsens Kvartet fredag den 18. november. Sådan lyder opfordringen fra Brian og Thomas Eoin O’Driscoll.

“Der er masser af plads til private, firmaer og foreninger, fordi vi har lokaler, der kan klare op til 450 gæster”, siger Thomas Eoin O’Driscoll, der netop er vendt hjem fra en tur rundt på verdenshavene med Skoleskibet Danmark, hvor han fik brugt sin kokkeuddannelse.

Julemenu

Hjemmelavet sennepssild – hvide sild – karrysalat – varmrøget laks – æg og rejer – “Mormordeller” – julemedister -flæskesteg – brune kartofler – rødkål – sennep – surt
Lun leverpostej med svampe og bacon.
Tre slags hjemmebagt brød.
Ris a la Mandes med kirsebærsauce.

Lokalt, lokalt, lokalt

“I Gendarmeriet tænker vi lokalt og det er lokale mennesker fra hele Sønderborg kommune, som vi har vores fokus på.

Selvfølgelig køber vi også lokale råvarer. Vi er nemlig af den overbevisning, at hvis de lokalt forankrede virksomheder støtter hinanden, så vil det gøre Sønderborg endnu bedre” siger Thomas Oein O’Driscoll til SønderborgNYT.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...