Prøv noget nyt – tag julefrokosten på Gendarmeriet i Rinkenæs

5. november 2016 Erhverv

Meld jer endelig til den store julefrokost i Gendarmeriet i Rinkenæs, hvor der er god dansemusik fra Thomsens Kvartet fredag den 18. november. Sådan lyder opfordringen fra Brian og Thomas Eoin O’Driscoll.

“Der er masser af plads til private, firmaer og foreninger, fordi vi har lokaler, der kan klare op til 450 gæster”, siger Thomas Eoin O’Driscoll, der netop er vendt hjem fra en tur rundt på verdenshavene med Skoleskibet Danmark, hvor han fik brugt sin kokkeuddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemenu

Hjemmelavet sennepssild – hvide sild – karrysalat – varmrøget laks – æg og rejer – “Mormordeller” – julemedister -flæskesteg – brune kartofler – rødkål – sennep – surt
Lun leverpostej med svampe og bacon.
Tre slags hjemmebagt brød.
Ris a la Mandes med kirsebærsauce.

Lokalt, lokalt, lokalt

“I Gendarmeriet tænker vi lokalt og det er lokale mennesker fra hele Sønderborg kommune, som vi har vores fokus på. Selvfølgelig køber vi også lokale råvarer. Vi er nemlig af den overbevisning, at hvis de lokalt forankrede virksomheder støtter hinanden, så vil det gøre Sønderborg endnu bedre” siger Thomas Oein O’Driscoll til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...