Programmet for Nord-Als Musikfestival er offentliggjort

18. januar 2023 Kultur
Tørfisk. Foto: Ole Kæhler
Tørfisk. Foto: Ole Kæhler

Programmet for Nord-Als Musikfestival 2023 er nu offentliggjort og blandt de, i alt 20, artister finder man blandt andet Drew Sycamore, Birthe Kjær, Icekiid, Tørfisk og Benjamin Hav.

Det er sikkert at sige, at der med garanti bliver festlig stemning på festivalpladsen til sommer, skriver arrangørerne.

Det næste skridt i musikprogrammet er at få samlet programmet til Outsideren, der strækker sig over torsdag, fredag og lørdag den anden weekend i juni. Her vil programmet primært bestå af amatørmusikere og forskellige hold fra musikskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget, der startede i udgangen af november, går også strygende og priserne stiger for alle tilbageværende billetter den 1. februar, så hvis du skal sikre dig billet til en fantastisk og hyggelig weekend, så er det nu du skal til tasterne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...