ProjectZero: Butikker kan vinde gratis energivejledning

13. april 2016 Sundeved

Har du butik i Sønderborg-området, har du nu mulighed for at få en gratis energivejledning. ProjectZero udlodder 15 gratis energivejledninger.

Kent Freiberg, Danbolig er nyligt certificeret som ZERObutik. Foto: ProjectZero

Kent Freiberg, Danbolig er nyligt certificeret som ZERObutik. Foto: ProjectZero

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero sætter fokus på byens lys. Butikkerne bruger masser af lys og har derfor store spare-muligheder ved at skifte til LED. ZERObutik-certificerede elektrikere hjælper butikkerne med at se lyset og mulighederne.

SPOT på de lavt hængende frugter

Udskiftning fra halogen til LED pærer er et eksempel på lavt hængende frugter inden for belysning. LED pærerne findes i alle afskygninger og investeringen er som regel sparret hjem på 1-2 år. Ved udskiftning fra halogen til LED sparer man samtidig, at skulle skifte sine pærer så ofte. Ved at skifte belysningen til LED, får man en CO2-reduktion. Når klimaturister besøger Sønderborg kommunes butikker giver det et godt image, at vores ZERObutikker tænker på klimaet

Artiklen fortsætter under annoncen

N.H. Jespersen A/S og Elektrikeren A/S er begge certificerede ZERObutik-energivejledere og bakker op om ZERObutik konceptet. Elektrikerne fokuserer på helhedsløsninger i områdets butikker, så der kun er det lys og det mest energibesparende lys, der er behov for i de enkelte butikker. ZERObutik-energivejlederne gennemgår butikken på kryds og tværs med henblik på besparelser. Disse besparelser kan føre til et ZERObutik-certificering, når 10 procent af butikkens energiforbrug og/eller CO2-udledning reduceres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontakt Kristian Krogh, ProjectZero på 2869 9520 og vær blandt de heldige 15 butikker.

Læs mere på www.zerobutik.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...