ProjectZero-direktøren og borgmesteren utilfredse med regeringens energiudspil

27. april 2018 Erhverv

Energiudspilsplanerne om at nedlægge en tilskudsordning til private energieffektiviseringer, vækker utilfredshed. De penge vil regeringen i stedet bruge til at støtte den grønne omstilling hos erhvervslivet.

“Vi må ikke tabe borgerne, vi må ikke tabe parcelhusejerne og boligforeningerne”, siger ProjectZero-direktør Peter Rathje til TV SYD.

Både Peter Rathje og borgmester Erik Lauritzen mener, at erhvervslivet sagtens kan klare sig uden pengene fra den private tilskudsordning.

“Dét, som vi har brug for, er at give private og boligforeninger et bedre incitament til at gå igang med den grønne omstilling”, siger Erik Lauritzen til TV Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...