ProjectZero: Få energitilskud

29. april 2015 Erhverv

Energiselskaberne har fået til opgave at sørge for, at vi alle sammen sparer på energien og dermed nedbringer CO2-udslippet. Ved at købe dine energibesparelser, kan energiselskabet dokumentere, at have bidraget positivt til CO2-udledningen.

dk/wp-content/uploads/2015/04/Håndværker_på-_tag_2015-300×200.jpg” alt=”Det giver god mening at spare på energien.” width=”300″ height=”200″ /> Det giver god mening at spare på energien.

Tilskuddet gavner både din bolig, din pengepung og vores fælles miljø og kan variere fra 500 kr. helt op til 10.000 kr. alt efter hvilken slags energiforbedring der er tale om. Energitilskuddet beregnes ud fra det antal kilowattimer, der spares det første år.

 

Energivejleder Jan Gregersen fra SIB er meget opmærksom på at formidle muligheden for energitilskud til alle de boligejere m.m. han møder.

“Der mulighed for at få tilskud ved rigtig mange forbedringer, der mindsker energiforbruget. Dog er tilskuddet størst ved de tekniske installationer, f.eks. når det gamle fyr udskiftes”, siger Jan Gregersen og fortsætter:

“Jeg møder rigtig mange i mit arbejde, der ikke aner at der er energitilskud at få, og dem der er klar over fordelen, tror fejlagtigt at de er tvunget til at søge hos deres eget energiselskab. Det er jo ikke tilfældet”.

Op til 12 pct. kontant hos SE

Rigtig mange kunder har allerede søgt og fået tilskud til energiforbedringer i deres bolig eller sommerhus. I gennemsnit har SE udbetalt 2.932 kr. i tilskud. Det er særligt nye vinduer og døre, varmeanlæg og isolering vores kunder har søgt og fået tilskud til.zero_tommestok-480x328

Der gives tilskud til både små og store renoveringer, som bidrager til at sænke energiforbruget.

Du kan blandt andet få energitilskud til:

  • Varmeanlæg – f.eks. varmepumper, fjernvarme og jordvarme
  • Isolering – f.eks. hulmur-, lofts- og kælderisolering
  • Vinduer og døre – skift til energispareruder

Hvem kan søge energitilskud?penge

Du kan søge tilskud som privat boligejer – men også som privat udlejer, boligforening og virksomhed. Tilskuddet kan også søges, hvis du vil installere en luft-luft varmepumpe i dit el-opvarmede sommerhus. Det vil være ærgerligt ikke at benytte muligheden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk