ProjectZero og havnen: Investorerne vil have klarhed om fremtiden

26. juni 2013 Erhverv

Muligheden for at ProjectZero-planen ikke kommer til at holde nu, hvor vindmølleplanerne bremses af Socialdemokraterne giver uro blandt investorerne og det samme gør politiske udmeldinger om havneprojektet.

– Alle kan se behovet for at skabe klarhed og ro om det fremtidige samarbejde, siger Peter Mads Clausen, der er formand for Bitten og Mads Clausens Fond og ProjectZero.

Han er meget tilfreds med de resultater, ProjectZero-projektet allerede har skabt.

Det fremgik på et møde mellem ProjectZero og byrådet mandag, hvor en lang række handlemuligheder for at fortsætte den positive udvikling med at nedbringe CO2 blev præsenteret. Også de mere overordnede linjer for byrådets to vækst-initiativer, ProjectZero og Sønderborg Havneselskab, blev kort drøftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og mødet bliver snarest og før sommerferien fulgt op med endnu et møde med de eksterne partnere. Deltagerne bliver borgmesteren, formanden for teknisk udvalg, kommunaldirektøren og byrådets gruppeformænd og de eksterne partnere Syd Energi, Nordea Fonden, SDU og Bitten & Mads Clausens Fond.

Det kommende møde skal afklare, om det er nødvendigt at ændre vision og mål for ProjectZero. Og partnerne omkring Havneselskabet vil drøfte, hvordan de bedst muligt sikrer investeringerne på havnen, som Havneselskabet og kommunen ønsker.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...