ProjectZero og havnen: Investorerne vil have klarhed om fremtiden

26. juni 2013 Erhverv

Muligheden for at ProjectZero-planen ikke kommer til at holde nu, hvor vindmølleplanerne bremses af Socialdemokraterne giver uro blandt investorerne og det samme gør politiske udmeldinger om havneprojektet.

– Alle kan se behovet for at skabe klarhed og ro om det fremtidige samarbejde, siger Peter Mads Clausen, der er formand for Bitten og Mads Clausens Fond og ProjectZero.

Han er meget tilfreds med de resultater, ProjectZero-projektet allerede har skabt.

Det fremgik på et møde mellem ProjectZero og byrådet mandag, hvor en lang række handlemuligheder for at fortsætte den positive udvikling med at nedbringe CO2 blev præsenteret. Også de mere overordnede linjer for byrådets to vækst-initiativer, ProjectZero og Sønderborg Havneselskab, blev kort drøftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og mødet bliver snarest og før sommerferien fulgt op med endnu et møde med de eksterne partnere. Deltagerne bliver borgmesteren, formanden for teknisk udvalg, kommunaldirektøren og byrådets gruppeformænd og de eksterne partnere Syd Energi, Nordea Fonden, SDU og Bitten & Mads Clausens Fond.

Det kommende møde skal afklare, om det er nødvendigt at ændre vision og mål for ProjectZero. Og partnerne omkring Havneselskabet vil drøfte, hvordan de bedst muligt sikrer investeringerne på havnen, som Havneselskabet og kommunen ønsker.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...