ProjectZero tilbyder rabat på energivejledningen

2. marts 2016 Sundeved

En energivejledning giver dig som boligejer, overblik over de steder i boligen, hvor der er energibesparelser at hente.

_MG_4600.CR2 26JAN12 Project Zero Hus på Stjernevej nr. 27 i Gråsten Charlie Lemtorp Sloth Foto:Lars Salomonsen/BorderPress.dk Mob: +45 40455486

Charlie Lemtorp 
Foto:Lars Salomonsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter vejledningen modtager boligejeren en rapport med ideer til energirenovering i prioriteret rækkefølge. ZERObolig lægger stor vægt på at den vejledning vi tilbyder er uvildig og tilbyder nu boligejere energivejledning med  500 kr. i rabat.

Få rabat og gratis termografering

Ved tilmelding og køb af en energivejledning til 2.400 kr. får boligejere, der er hurtige ved tasterne, foretaget gratis termografi fotografering af boligen.

Normalprisen for en energivejledning er 2.900 kr.!  Det er vigtigt at energivejledningen foretages i marts måned, da termografiske billeder skal tages, når det er koldt udenfor, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partnerskab på vejBROAGER SPAREKASSE - ZERO BOLIGLÅN - SØNDERBORGNYT

Energivejledning kan føre til store energibesparelser, igennem flere år har ZERObolig målt effekten af energivejledninger ude i boligerne. En god snak med en energivejleder og gennemgang af egen bolig, giver tit og ofte boligejeren mod på at bringe energiregningen ned. Derfor er ZERObolig i tæt samarbejde med flere af områdets pengeinstitutter, forsyningsselskaber og ikke mindst håndværkere, der ønsker at fremme energibesparelser og CO2-reduktioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om EnergiCharlie

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...