ProjectZero vil kortlægge Sønderborgs energi-forbrugertyper

25. februar 2021 Samfund
Pressegrafik
Pressegrafik

Nu kan alle borgere i Sønderborg-området få svar på, hvilken energi-forbrugertype de er, ved at gennemføre en kort online-test.

Det er ProjectZero, i samarbejde med Energifonden og MarketMinds, der har udviklet en særlig energi-forbrugertype test tilpasset Sønderborg-området og tager man testen, får man svar på, hvilken af de seks energityper man er, ved at gennemføre online-testen:

Klimaforkæmperen vil gøre det rigtige, vil være selvforsynende for at belaste mindst muligt, og er villig til at gå på kompromis med komforten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den pro-grønne forbruger vil have god samvittighed, vil minimere sin CO2  belastning og samtidig opnå fordele, som ikke behøver være økonomiske – for eksempel synliggørelse af egne grønne valg.

Den bekvemmelighedsorienterede vil gerne have lette løsninger. Er lydhør overfor argumenter om, at øge boligens salgsværdi og indeklima, men vil ikke være first-mover.

Den nøjsomme vil spare på energien og bruge sin sunde fornuft. Vil omlægge sit eget forbrug og energi-effektivisere, når det kan ses på regningen.

Tech-entusiasten vil have smart bekvemmelighed. Vil gerne investere i ny teknologi, og sikre sig de bedste rammer for komfort og luksus.

Skeptikeren vil være fri til at gøre som det passer ham. Have den billigst mulige løsning, og have maksimal komfort, for mindst mulig penge.

Du kan læse mere om de seks energi-forbrugertyper på ProjectZeros hjemmeside.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Sønderborgs ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...