ProjectZero viser Energistyrelsen rundt i Sønderborg

3. oktober 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det 19 mand store Center for Forsyning i Energistyrelsen besøger tirsdag/onsdag Sønderborg for at hente inspiration fra Sønderborg-områdets fjernvarme demonstratorium.

Besøget starter tirsdag aften, hvor Torben Christensen på Danfoss/Nordborg fremviser virksomhedens energieffektiviseringstiltag, som bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

omfatter genanvendelse af spildvarme fra virksomhedens produktionsprocesser, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Herefter fortsætter gæsterne til Hardeshøj, hvor Michael Sørensen fra Green Water fortæller om status for udviklings- og demonstrationsprojektet, som trækker varme ud af havvand.

Besøget fortsætter onsdag morgen på Alsion, hvor Frode Sørensen byder delegationen velkommen til Sønderborg og hvor områdets mange perspektivrige fjernvarmeprojekter og de gennemførte strategiske energi- og varmeplanprocesser præsenteres.

Fra områdets fjernvarmeværker og forsyningsselskaber deltager bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mogens Elmvang, Erik Wolff, Lars Riemann og Ole Damm.

ProjectZeros Peter Rathje glæder sig over Energistyrelsens store interesse for Sønderborgs grønne omstilling og de resultater og læringen, som er skabt igennem samarbejdet mellem kommunen, områdets forsyningsselskaber, boligforeninger og virksomheder.

Besøget er kommet i stand i et samarbejde mellem Energistyrelsen og ProjectZero.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Skrot gasfyret og få tilskud til fjernvarme eller en varmepumpe

16. april 2021 Samfund

Første runde af tilskud til energi-renovering via Bygningspuljen blev hurtigt fordelt blandt omkring 8.000 boligejere, men der er fortsat mulighed for at få tilskud fra ’afkoblingspuljen’, hvis boligejere ønsker af skifte gasfyret ud med fjernvarme eller en varmepumpe. ”Det er en oplagt mulighed for os fjernvarmeselskaber, at imødekomme potentielle kunder, der gerne vil skifte til […]

Læs mere...