ProjectZero viser Energistyrelsen rundt i Sønderborg

3. oktober 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det 19 mand store Center for Forsyning i Energistyrelsen besøger tirsdag/onsdag Sønderborg for at hente inspiration fra Sønderborg-områdets fjernvarme demonstratorium.

Besøget starter tirsdag aften, hvor Torben Christensen på Danfoss/Nordborg fremviser virksomhedens energieffektiviseringstiltag, som bl.a. omfatter genanvendelse af spildvarme fra virksomhedens produktionsprocesser, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Herefter fortsætter gæsterne til Hardeshøj, hvor Michael Sørensen fra Green Water fortæller om status for udviklings- og demonstrationsprojektet, som trækker varme ud af havvand.

Besøget fortsætter onsdag morgen på Alsion, hvor Frode Sørensen byder delegationen velkommen til Sønderborg og hvor områdets mange perspektivrige fjernvarmeprojekter og de gennemførte strategiske energi- og varmeplanprocesser præsenteres.

Fra områdets fjernvarmeværker og forsyningsselskaber deltager bl.a. Mogens Elmvang, Erik Wolff, Lars Riemann og Ole Damm.

ProjectZeros Peter Rathje glæder sig over Energistyrelsens store interesse for Sønderborgs grønne omstilling og de resultater og læringen, som er skabt igennem samarbejdet mellem kommunen, områdets forsyningsselskaber, boligforeninger og virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøget er kommet i stand i et samarbejde mellem Energistyrelsen og ProjectZero.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...