Projektgruppe skal fortælle hvad inflationen gør ved socialt udsattes hverdage

23. september 2022 Samfund

På Udsatterådsmøde den 5. september blev der talt om de stigende mad-, bolig-, el- og varmepriser. Det blev besluttet, at nedsætte en projektgruppe, som skulle arbejde videre med problemstillingen, samt at projektgruppen skulle aflægge status på det næstkommende udsatterådsmøde, som holdes den 29. september.

Projektgruppen består af: Yvonne Lech, Røde Kors, Kaisa Sørensen, Frelsens Hær, Jens Christian Kristensen, SIND Sønderborg, Vivi Ravnskjær Terp, Kirkens Korshær og Rudi Cargnelli, formand for Udsatterådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet den 5. september blev der også talte om mulige ideer til at hjælpe de hårdt økonomisk trængte:

Fælles projekt blandt de frivillige foreninger, hvor der lægges resourser og materiel sammen til at levere så meget hjælp som muligt.

Kontakt til store dagligvarebutikker og høre, hvad de har gjort sig af tanker – give dem mulighed for at tage socialt ansvar.

Kunne man opfordre butikkerne til at stille deres overskudsvarer et bestemt sted til offentlig afhentning?

Kunne man søge om penge til indsatsen blandt fonde og lignende?

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...