Promenaden er klar med hele menukortet

15. april 2020 Erhverv

Promenaden – Is med Udsigt – på havnen i Sønderborg åbnede for sæsonen i påskeferien, dog under helt andre omstændigheder end vi plejer. Vi har gjort meget ud af at tage alle forholdsregler, og kunderne har virkelig taget godt imod de nye tiltag, overholdt dem til punkt og prikke samt udvist tålmodighed. Der har været en del, som har gået en tur langs havnen, og som lige har taget en is, kop kaffe, fadøl eller hotdog med på vejen, skriver værten, Heidi Frederikk Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har haft stor efterspørgsel på vores bagels og burgere, som vi havde valgt ikke at sælge i åbningsfasen og hen over påsken, da vi gerne ville undgå ventetid og dermed kødannelser. Men nu er vi igen klar med hele menukortet, som du kan se på vores Facebookside og hvis du gerne vil have din mad klar til afhentning, så er du meget velkommen til at forudbestille på tlf. 6017 1600.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...