Publikum bakkede op om Back to the Roots-festival

3. marts 2019 Kultur

Af Bo Bach Jensen:

I Rinkenæs blomstrer Back To The Roots-festivalen for tredje år i træk.

Den lille halvanden dags festival løber af stablen i hallen på Rinkenæs skole, hvor musikere fra folkemusikkens verden, samt Country og Roots genren disker op med god musik.

Festivalen nyder i år stor opbakning fra publikum, der lytter og danser i den lille hal.

“Tredje gang er lykkens gang. Dette års festival er måske vores allerbedste”, fortæller festivalleder Brian O’Driscoll til SønderborgNYT og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det hele klapper bare i år og i forhold til de forgangne år ser dette års festival ud til at ende op med at være økonomisk bæredygtig, hvilket tegner godt for planerne for næste års festival.”.

“Jeg er meget tilfreds med besøgstallet og glæder mig over opbakning og støtten fra de lokale, såsom Rinkenæs Skole der lægger hal til dette års festival, alle publikummer, samt ikke mindst alle de frivillige hjælpere – for uden dem ingen festival”, siger en glad festivalleder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...