Publikum bakkede op om Back to the Roots-festival

3. marts 2019 Kultur

Af Bo Bach Jensen:

I Rinkenæs blomstrer Back To The Roots-festivalen for tredje år i træk.

Den lille halvanden dags festival løber af stablen i hallen på Rinkenæs skole, hvor musikere fra folkemusikkens verden, samt Country og Roots genren disker op med god musik.

Festivalen nyder i år stor opbakning fra publikum, der lytter og danser i den lille hal.

“Tredje gang er lykkens gang. Dette års festival er måske vores allerbedste”, fortæller festivalleder Brian O’Driscoll til SønderborgNYT og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det hele klapper bare i år og i forhold til de forgangne år ser dette års festival ud til at ende op med at være økonomisk bæredygtig, hvilket tegner godt for planerne for næste års festival.”.

“Jeg er meget tilfreds med besøgstallet og glæder mig over opbakning og støtten fra de lokale, såsom Rinkenæs Skole der lægger hal til dette års festival, alle publikummer, samt ikke mindst alle de frivillige hjælpere – for uden dem ingen festival”, siger en glad festivalleder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...