Publikum er begejstrede for Sønderborg Sommer Revy Show

5. juni 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Skuespillerholdet i Sønderborgs sommerevy synes, at revyen kører rigtigt godt – og fredag aften var det ligesom ekstra godt, fordi der sad over 200 mennesker i Sønderborg Teater – og de fangede selv de mindste detaljer i alle numrene.

“Vi har fået rigtigt mange mails fra revygæster, der ville fortælle, at de synes, revyen er en pragtfuld oplevelse”, siger Jeanne Boel til SønderborgNYT. Nu er premiere-nerverne ved at være glemt og de mange numre sidder så godt, at der ikke længere er nervøsitet med i spillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er blevet mere og mere glad for min rolle som Jesper Koch”, siger Jeff Schjerlund. Han giver den også som statsministeren og han har lavet koreografi til et sangnummer, hvor han selv, Carsten Svendsen og Jesper Lundgaard er på scenen.

“Det nummer synes jeg er skønt. Vi giver den som et boyband og så fik vi lært de trin, der hører til”, siger Jesper Lundgaard, der nyder at være med i sommerrevyen, hvor han kan gi’ den gas i flere forskellige roller, der er meget anderledes end når man ser ham som sanger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Publikum er jo begejstrede og det er skønt”, siger han.

Carsten Svendsen mener, at revyen har noget til enhver.

“Vi kommer ud i alle kroge af salen. Der er ikke det helt store latterbrøl, men masser af grin forskellige steder og det siger jo, at det ikke er alle, der har samme humor”, siger han. Carsten Svendsen formår at få publikum aktivt med, når han i rollen som Philip Faber gør klar til fællessang, hvor der i bedste Fællessang-stil naturligvis skal varmes op.

Mette Hansen og Jonna Hjeds fra Sønderborg brugte deres fredag aften i Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er simpelthen en pragtfuld revy – den bedste jeg har set”, siger Mette Hansen og veninden, Jonna Hjeds, nikker bekræftende.

“Og så kan ham Jeff Schjerlund jo virkeligt synge”, siger hun.