Publikum nød One Night of Queens show i Alsion

23. september 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften var der en virkelig underholdende koncert i Alsions koncertsal – hvor kun fire pladser ikke var solgt –  og det var bandet One Night of Queen, der var på scenen, hvor de fyrede et glimrende ‘Queen-show’ af.

One Night of Queen er et turnerende to-timers sceneshow, der hylder Queens sceneteater og musik. Det fremføres af Gary Mullen & The Works, et band ledet af Freddie Mercury-imitatoren Gary Mullen, som tidligere havde vundet talentprogrammet ‘Stars in Their Eyes’ med sin vokale og visuelle efterligning af Mercury.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har sunget Queen-sange i 22 år og i de 20 af dem har været med bandet, som er med i dag”, sagde Gary Mullen til SønderborgNYT i pausen. Han fortalte at bandet er på vej rundt i Danmark.

“Og derefter tager vi til Frankrig og det, som holder mig i gang og giver energien til at turnere, det er at se folk smile og have det godt. Og så er det skønt at være rundt med sange, som der synges med på og det er der jo herligt, når publikum klapper”, sagde Gary Mullen.

“Det er jo ikke længe siden, vi igen fik lov til at samles og det er virkeligt skønt at være ude og spille og mærke det fællesskab, som musikken skaber. Det er virkeligt vigtigt, der er koncerter og al mulig anden kultur, så vi har noget at være fælles om, samles om”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.