Publikum svigtede Alskoncert krydret med både regn- og solstråler

20. august 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Alskoncerten i Augustenborg Slotspark blev til en oplevelse for både dem, der slker sol og de, der elsker regn. Et konstant skiftende vejr gjorde også, at folk fik rørt sig, når regntøjet skulle trækkes af og på en masse gange.

Regn eller sol – søndagens koncert viste tydeligt, at vejret ikke havde indflydelse på humøret. Hverken blandt publikum eller de optrædende.

“Hvor er det godt I kom i dag. I skulle bare have taget hver to venner med. Så havde vi været oppe på det antal, der tidligere har været til En Søndag på Als”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin velkomst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft en Nordals Festival med alt udsolgt og der er også tit udsolgt i Mølleparken. Og Alskoncerten er også en god oplevelse, så den skal også gerne trække flere til”, sagde han.

I Augustenborg Slotspark var der knap 1500 gæster i det hele – og der er et ekstra billedgalleri HER

Artiklen fortsætter under annoncen

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...