Pump cyklen og kør med i TRÆDTIL i kampen mod kræft

17. august 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 28. august gentager Cyklemotion Sønderborg succesen fra sidste år, hvor det handler om at støtte et godt formål gennem TRÆDTIL.

TRÆDTIL DANMARK er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb for dig, din familie, dine venner og kollegaer, som ønsker at gøre en forskel i kampen mod kræft, samtidig med du gør noget godt for dig selv.

Vi håber derfor at se jer alle sammen i sadlen til TRÆDTIL DANMARK.

Fakta – derfor skal du deltage

I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 37.000 danskere konstateret kræft. Kun halvdelen overlever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du tilmelder dig TRÆDTIL DANMARK er du med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med:

  • Forskning i kræft
  • Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil.
  • Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du deltager i TRÆDTIL DANMARK, støtter du i kampen mod kræft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kom med og træd til – både for din egen skyld, og for alle dem der rammes af kræft. Der er flere nye tilfælde hver dag.

Træd til på landevejen

Der er i år 3 nye landevejsruter, som afvikles på Jyllandssiden af Sønderborg. Oplev Dybbøl mølle, Historisk Center, og det smukke landskab som bugter sig i skov og dal omkring Sønderborg. Der er 3 ruter på henholdsvis

  • 25, 65 og 110 km

Træd til på rigtige mountainbikespor

Artiklen fortsætter under annoncen

En MTB rute på 42 km, hvor du får mulighed for at træde til på en fysisk og teknisk udfordrende MTB-rute. Så for dig der heller vil køre offroad på de bred knobdæk, så mød også op den 28. august.

Start- og målområde

Dybbøl-Skolen, Gl. Åbenråvej 20, Sønderborg. Startområdet åbner kl. 08.00 og lukker kl. 16.00

Starttider:

  • 110 km starter kl. 10.00
  • 65 km starter kl. 10.15
  • 25 km starter kl. 10.30
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • MTB 42 km starter kl. 10.45

Tilmeld dig HER

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...