Queens største hits blev tilsat et symfonisk brus

27. januar 2023 Kultur

Torsdag aften var der en helt fantastisk koncert i en fyldt koncertsal i Alsion, hvor bandet Queen Machine og Sønderjyllands Symfoniorkester leverede en række af Queens velkendte superhits, som blev tilført det helt store symfoniske brus.

“Jeg glæder mig bare helt vildt”, sagde fløjtenist Jorunn Solløs til Sønderborg umiddelbart inden koncerten.

Queen Machine er et af Skandinaviens mest populære bands og nævnes ofte, som et af de bedste hyldestbands i Europa.

Queen Machine er i verdensklasse, når det kommer til at præsentere Queens univers i et hyldestshow, der er både yderst underholdende og autentisk. Lige siden starten af ​​bandet i 2008 har Queen Machine spillet for et stadigt stigende antal mennesker på festivaler i hele Europa samt på en stribe udsolgte koncerter på turneer i både ind- og udland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er lagt i kakkelovnen til en helt fantastisk aften”, sagde forsanger Bjarke Baisner, der blev ekstra glad efter at have sunget hittet ‘Barcelona’ sammen med symfoniorkester og en sangerinde.

Inden aftenens sidste numre sagde han:

“I bandet har vi virkelig glædet os til at være her – sammen med alle Jer – i aften og sikke en oplevelse. Tak fordi I var her og var med til at gøre aftenen minderig”.

Gennem hele koncerten var det tydeligt at se, at adskillige af symfoniorkestrets musikere også havde det festligt. De havde de store smil på og de spillede, klappede og sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...