Rabalder Bar åbner med håndmadder og håndbajere

15. juli 2021 Erhverv
Rabalder Bar. Pressefoto
Rabalder Bar. Pressefoto

Endelig – lørdag klokken 19:30 åbner Rabalder Bar i Store Rådhusgade og det bliver stedet, hvor sønderborgere i alle aldre kan mødes og hygge sig med en øl eller andre drikkevarer, hyggesnakke og spille spil.

“På åbningsaftenen er der håndmadder og håndbajere til de første gæster”, siger Tom Holden fra Rekom, der står bag Rabalder Bar og andre restauranter.

“Rabalder Bar er et sted, hvor alle kan mødes – sådan en lidt pænere version af et brunt værtshus, hvor der er musik, som gæsterne kender og en god stemning”, siger Tom Holden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu har medarbejderne travlt med at få alle detaljer helt på plads, så gæsterne kan få en rigtig god oplevelse fra det øjeblik døren åbnes.

“Vi skal nok være klar lørdag aften og jeg håber, at rigtigt mange kommer og får nogle hyggelige timer. Rabalder Bar minder jo lidt om mormors stue – med hjemmebar”, siger Tom Holden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49