RabalderBar har vokset sig endnu større

Makkerparret som skal lede RabalderBar. Foto: Ole Kæhler
Makkerparret som skal lede RabalderBar. Foto: Ole Kæhler
4. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

RabalderBar på Store Rådhusgade har fået endnu mere plads og det er godt nyt til dem, der nyder en god værtshusstemning på et sted hvor der er poolbord og andre aktiviteter.

“Efter Coronaen har vi lagt mærke til, at det med at feste på dansegulvet ikke længere er attraktivt for unge, så vi har gjort Lola-lokalet til en del af RabalderBar”, siger Henrik Dankilde til SønderborgNYT. Han skal køre stedet sammen med Anders Mathiesen. I forvejen er Henrik Danekilde leder på Skaal og Anders Mathiesen er det på Heidi’s Bierbar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan se, at de unge hellere vil snakke sammen og måske spille pool eller noget andet, end de vil danse. De er fælles og sammen på en anden måde”, siger makkerparret og tilføjer, at de også fortætter i deres andre jobs.

Fredag aften var der åbningsreception – med kage og gratis øl – på den nye RabalderBar.

“Og vi fejrer åbningen med gratis øl igen i dag, lørdag, mellem klokken 19:30 og 20:30”, siger Anders Mathiesen.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...