Rabobank har stadig tillid til Bios

6. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ambulanceselskabet Bios står ikke solidt efter et årsregnskab med et underskud på 42 millioner kroner før skat i 2015. Det erkender Bios-direktøren overfor Artiklen fortsætter under annoncen

fyens.dk/IndlandFyn/Bios-direktoer-efter-million-underskud-Banken-tror-stadig-paa-os/artikel/3029101?origin=nextArticlePopup” target=”_blank”> Fyens Stiftstidende.

“Usikkerheden består i, at vores økonomi stadigvæk er stram og så handler det også om spørgsmålet omkring bod. Der er ingen tvivl om, at den er potentiel dyr for virksomheden, hvis den skulle komme til opkrævning. Det er en usikkerhed i forhold til vores fremtidige drift”, siger Bios-direktør Morten Hansen til Fyens Stiftstidende.

Hollandske Rabobank har betingelser

 

“Der er ingen tvivl om, at vi har også har haft et første halvår i 2016 med meget begrænset likviditet. Men vi er generelt i en meget tæt og god dialog med vores leasing- og bankforbindelse. De har behov for at se perspektiver i kontrakten og en løbende forbedring, så de kan være sikre på, at deres investeringer i virksomheden kommer igen”, siger direktøren.

Siden årsskiftet har Bios udelukkende betalt overarbejdsbetaling i henhold til overenskomsten. Det har gjort rigtigt meget. Derudover er der sket en forbedring af tilrettelæggelsen af arbejdet. Selvom antallet af reddere ikke nødvendigvis ændrer sig særligt meget, så sker der hele tiden en løbende forbedring af driften.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...