Rabobank har stadig tillid til Bios

6. juli 2016 Erhverv

Ambulanceselskabet Bios står ikke solidt efter et årsregnskab med et underskud på 42 millioner kroner før skat i 2015. Det erkender Bios-direktøren overfor Fyens Stiftstidende.

“Usikkerheden består i, at vores økonomi stadigvæk er stram og så handler det også om spørgsmålet omkring bod. Der er ingen tvivl om, at den er potentiel dyr for virksomheden, hvis den skulle komme til opkrævning. Det er en usikkerhed i forhold til vores fremtidige drift”, siger Bios-direktør Morten Hansen til Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hollandske Rabobank har betingelser

 

“Der er ingen tvivl om, at vi har også har haft et første halvår i 2016 med meget begrænset likviditet. Men vi er generelt i en meget tæt og god dialog med vores leasing- og bankforbindelse. De har behov for at se perspektiver i kontrakten og en løbende forbedring, så de kan være sikre på, at deres investeringer i virksomheden kommer igen”, siger direktøren.

Siden årsskiftet har Bios udelukkende betalt overarbejdsbetaling i henhold til overenskomsten. Det har gjort rigtigt meget. Derudover er der sket en forbedring af tilrettelæggelsen af arbejdet. Selvom antallet af reddere ikke nødvendigvis ændrer sig særligt meget, så sker der hele tiden en løbende forbedring af driften.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...